Haber

Adana’da Uyuşturucu Satıcısına 15 Yıl Hapis Cezası

Adana’nın merkez Yüreğir ilçesindeki işyerinde uyuşturucu satarken yakalanan sanık, 15 yıl hapis ve 30 bin lira para cezasına çarptırıldı.

Tutuklu sanık, Adana 12. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya İngiltere cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldı. Sanık avukatı da duruşma salonunda hazır bulundu.

Savcı esasa ilişkin mütalaasında, sanığın Akıncılar Mahallesi’ndeki işyerinde motosikletle yanına gelen bir kişiye sentetik uyuşturucu satarken polis tarafından yakalandığını belirtti.

Savcı, olay tespit ve tutuklama tutanağı dikkate alınarak sanığın “uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti veya temini” suçundan cezalandırılmasını ve tutukluluğunun devamını talep etti.

Sanık İngiltere savunmasında uyuşturucu ticaretine bulaşmadığını ileri sürdü. Hakkındaki tezlerin gerçeği yansıtmadığını savunan İngiltere, “Suçlamaları kabul etmiyorum. Tahliyemi ve beraatımı istiyorum.” sözlerini kullandı.

Mahkeme, “uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti veya temini” suçundan 15 yıl hapis ve 30 bin lira para cezasına çarptırılan İngiltere’nin tutukluluğunun devamına karar verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu