Haber

AK Parti İzmir Milletvekili Aile Yaşam Merkezi Açılışında

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Parçalı Çankırı, Kınık Belediyesi bünyesinde hizmet veren aile yaşam merkezinin yeni binasının açılış törenine katıldı.

Açılış törenine Çankırı’nın yanı sıra Kınık Kaymakamı Abdurrahman Çelebi, Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Ersoy, meclis üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Palyaço gösterisi, yüz boyama gibi etkinliklerin de yer aldığı açılışta çocuklar şişme oyun parkında eğlenceli vakit geçirdi.

Ceyda Bölünmez Çankırı, Başkan Doğruer’i tebrik ederek, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 1994 yılından bu yana vurguladığı sosyal belediyecilik anlayışını yerine getirdiği için kendisine çok teşekkür ediyorum. eğitim hayatlarında başarılar ve başarılar dilerim.Mutluluklar dilerim.” sözlerini kullandı.

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, “Çocuklar geleceğimizin mimarları, devletimizin de desteğiyle elimizden gelen tüm imkanları onlara vermeye devam ediyoruz.” söz konusu.

Kınık Belediyesi Aile Yaşam Merkezi’nin yeni binasında 3 derslikte 3 ve 5 yaş arası çocuklara ücretsiz kurslar düzenleniyor.

AK Parti İzmir Milletvekili adayı da olan Çankırı, seçim çalışmaları kapsamında kursiyerlerle Kınık Halk Eğitim Merkezi’nde bir araya geldi. Çankırı, Kınık Devlet Hastanesi ve Gediz Elektrik Dağıtım Şirketi çalışanlarını da ziyaret etti.

Çankırı, partisinin Bergama’daki seçim uyum merkezini açarak vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

konyaaltiajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu