Haber

Aksaray’da Hemşirenin Şüpheli Ölümü: Gözaltılar Var

KEMAL ONUR ATALAY

Aksaray Hemşire Saliha Tuncel’in şüpheli ölümüyle ilgili soruşturmada erkek arkadaşı H.İ.A. ve özel hastanenin müdürü Ç.Ö. gözaltına alındı.

Aksaray İstanbul’da özel bir hastanenin yenidoğan yoğun bakım servisinde görev yapan hemşire Saliha Tuncel (25), 24 Mayıs sabahı H.İ.’nin evinin bulunduğu Yıldırım Konutu’nun 7’nci katından düşerek hayatını kaybetti. A. Tuncel’in intihar ettiği söylendi.

“KIZIMI ÖLDÜRDÜLER. BU BİR KADIN”

Olayla ilgili soruşturma başlatan Aksaray Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri ve özel hastane müdürü Ç.Ö. ve genç hemşirenin erkek arkadaşı H.İ.A. Özel hastanede operasyon düzenleyen polis, bazı bilgisayar ve belgelere de el koydu. Genç hemşireyi intihara tahrik etmekle suçlanan iki zanlının emniyetteki sorgularının sürdüğü bildirildi.

Aksaray Adliyesi’ne gelen Peder Salim Tuncel, “Devletimiz takip ediyor. Kızımı öldürdüler. Bu bir kadın cinayeti. Bu kadar özetleyeyim. Herkes parasına, puluna güvenip benim paramı harcadı” dedi. çocuk En son Salı günü görüştük, hatta Pazar günü. oy“Kızımla seyahat etmeyi düşünüyordum” dedi.

BabaTuncel, sosyal medya hesabından, “Ben cinayete kurban giden Saliha Tuncel’in babasıyım. Adalet için bana yardım edin, kızımı Aksaray İnova Hastanesi’nde kumpas kurup katlettiler. Herkese sesleniyorum. Tüm Türkiye bulsun! kızımın adaleti için kızımın katilleri yalvarırım kızımın adaleti için kadın cinayetlerini durduralım katiller kol kola zenginim dileyerek ortalıkta dolanmasın.

Kaynak: ANKA / Günümüz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu