Haber

Çorum FK Teknik Direktörü: Çorum FK hedefine emin adımlarla ilerliyor

Çorum FK Teknik Direktörü Serkan Özbalta, Göztepe maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Çorum FK hedefine doğru emin adımlarla ilerliyor.”

Trendyol 1. Lig’in 20. haftasında Çorum FK, evinde Göztepe ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklama yapan Serkan Özbalta, şampiyonluğu kazanarak adım adım yükselmeyi hedefleyen Çorum FK’nın, yıllar sonra bıraktığı lige sağlam adımlarla tutunması gerektiğini söyledi. .

Oyun anlamında Göztepe takımına üstün olduklarını belirten Özbalta, “Rakibimize göre daha etkili bir çalışma yaptığımızı söyleyebilirim. Maç beni her açıdan memnun etti. Gönlüm kazanmak istiyor. Yolumuza devam etmek istiyoruz. Bu anlamda. Ama yenilmezlik serimiz 8 haftadır devam ediyor. Çok şükür değişmez umarım. Kaybetmeme alışkanlığı devam ediyor. Taraftarlarımız çok iyiydi. Tribünde olan tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. sahada, ekran önünde veya gelemeyenler göreve geldiğim günden bu güne kadar seyircinin tam desteğini hissettiğimiz bir maçtı. Taraftarlarımızın tüm iç saha maçlarına bu şekilde gelmesini istiyoruz. Zaferle birlikte “Ayrılmadığımız için içimde bir burukluk var” dedi.

Çorum FK’nın hedefine doğru emin adımlarla ilerlediğini belirten Özbalta, “Önümüzde daha güzel günlerin olacağına inanıyorum. Herkesin ılımlı olması gerekiyor. Elbette ılımlılık anlayışı, korkandan korkmak zihniyeti değil. Rakip sahaya çıktığımızda bir puan yeterli. Biz istekliyiz ama kadroda rakip yanımıza geldiğinde bizim de savunma yapmamız gerekiyor günümüz futbolunda.” iyi hareket et. Ilımlı olmak, takımın bugün gösterdiği refleksler ve tepkiler anlamına gelir. Bunu göstermeye devam edeceğiz. Ayaklarımızın yere sağlam basması gerekiyor. Sabırla bekleyip mayıs ayı geldiğinde nerede olduğumuzu gözlemlememiz gerekiyor” dedi. – ÇORUM

haberkarapurcek.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu