Teknoloji

Hideo Kojima PlayStation Projesine Hazırlanıyor

Ünlü oyun geliştiricisi Hideo Kojima, 31 Ocak’ta yayınlanan sunumunda PlayStation için yeni bir aksiyon oyunu projesi hazırladıklarını belirtti.

Metal Gear, Boktai ve Death Stranding oyun serilerinin yapımcısıyla tanınan 60 yaşındaki oyun tasarımcısı Hideo Kojima, şu sıralar pek çok projeyle meşgul. Birkaç saat önce fragmanı yayınlanan Death Stranding 2: On The Beach, “Hideo Kojima’nın zihninden benzersiz bir deneyim” olarak nitelendirilen ve Xbox için üzerinde çalışılan korku oyunu OD’si. Death Stranding serisinin ilk oyunundan uyarlama olan Death Stranding filmi ise Kojima’nın eseridir. gündemin öncelikli konuları. Tüm bu çalışmaların yanı sıra Kojima, PlayStation için PHYSINT isimli aksiyon-casusluk oyunu için de kolları sıvadı.

Hideo Kojima Casusluk Türüne Geri Dönüyor

Bu projeyle Kojima casusluk türüne geri dönüyor. PlayStation Studios Başkanı Hermen Hulst, Kojima’nın geri dönüşünü vurgulayarak, “Bu proje, Kojima’yı yıllardır yeniden keşfetmeye teşvik ettiğim bir türde.”

PlayStation resmi YouTube hesabında paylaşılan videoda Hermen Hulst ile birlikte açıklamalarda bulunan Kojima, bu oyunda son teknolojiyi kullanacaklarını ve dünyanın dört bir yanından yetenekleri bir araya getirerek interaktif ve sinema benzeri bir oyun ortaya çıkaracaklarını belirtti. Dünya.

Hideo Kojima Casusluk Türüne Geri Dönüyor

Proje henüz tam anlamıyla başlatılmadı ancak 2025 yılında yayınlanması planlanan Death Stranding 2: On the Beach oyununun tamamlanmasının ardından bu projeye tam anlamıyla başlanacak. Kojima, bu projenin 40. yılındaki doruk noktası olacağına inandığını söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu