Haber

Kastamonu’da oluşturulan ‘giyim mağazası’ 300 depremzedeye hizmet verdi

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerin ardından Kastamonu’ya gelen 300 kişinin giyim ihtiyacı Deniz Feneri Derneği’nin “giyim mağazasından” karşılandı.

Kastamonu’daki depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak için Deniz Feneri Derneği Kastamonu Şubesi tarafından çalışma başlatıldı. Derneğin oluşturduğu giyim mağazasına gelen depremzedeler, ihtiyaçlarını ücretsiz olarak karşılıyor.

Derneğin Kastamonu temsilcisi Halit Fabrika, gazetecilere depremin büyük yıkıma yol açtığını ve tarihin en büyük felaketlerinden birinin yaşandığını hatırlattı.

Sarsıntılı bölgeden kente gelenlere ev eşyalarının yanı sıra giyim yardımı ile yardımda bulunduklarını anlatan bitki, şunları kaydetti:

“Hayırseverlerimizle birlikte evlerinden çıkıp buraya gelen kardeşlerimize giyecek, gıda ve ev eşyası temininde destek oluyoruz. Elimizden geldiğince bir misafire destek olmaya çalışıyoruz. Elimizden geldiğince bir misafire de destek olmaya çalışıyoruz. Elimizden geldiğince. Kastamonu’daki bağışçılarımıza da teşekkür ediyorum. Giyeceklerini sağladık. 58-59 aile oldu. Ayrıca her aileye 1000’er lira gıda yardımında bulunduk.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu