Teknoloji

OKX, 150.000 ABD Doları Ödül Havuzu Sunan “Solana Süper Sezon” Etkinliğini Başlatıyor

Nassau, Bahamalar, 18 Ocak 2024 — Web3 ekosisteminin geleceğinin inşasında lider rol oynayan teknoloji şirketi ve kripto borsası OKX, bugün “Solana Süper Sezon” etkinliğinin programını duyurdu. Solana ekosistemi ile etkileşime giren kullanıcıları ödüllendirmek amacıyla tasarlanan etkinlik, OKX Web3 ve CeFi platformlarında 3 etkinlik ve yarıştan oluşuyor ve 150.000 USD’ye varan ödül havuzundan pay kazanma şansı sunuyor.

Solana Cool Era, kullanıcıları Solana blockchain ekosistemiyle etkileşime girmeye ve Solana tabanlı tokenlar ve listelerle işlem yapmaya teşvik etmeyi amaçlıyor. Etkinlik aşağıdaki etkinlikleri ve alım-satım yarışmalarını içermektedir*:

Solana Vadeli İşlem Dönemi: 18 Ocak 07:00 (CET) ile 31 Ocak 2024 06:59 (CET) arasında, OKX merkezi borsasında aşağıdaki takas listelerinden herhangi biriyle alım ve satım yapan uygun kullanıcılar ödül almaya hak kazanacaktır. 100.000 USDT’lik havuz. şu hisseleri satın alma fırsatına sahip olacak: SOL/USDT, GMT/USDT, PYTH/USDT, BONK/USDT ve JTO/USDT. Kazananlar, en yüksek Kar/Zarar (P&L) oranına sahip ilk 50 kullanıcının sıralanmasıyla belirlenecektir.

Ayrıca yarış başlangıç ​​tarihinden önce OKX’e kayıt yaptırıp yarışmaya katılan yeni kullanıcılar, yarış başkanlık masasındaki P&L oranlarında %10 oranında desteklenecek. Koşulları karşılayan kullanıcılar arasında OKX vadeli işlem piyasasında en az 25.000 USDT karşılığında SOL/USDT, GMT/USDT, PYTH/USDT, BONK/UST veya JTO/USDT satın alan veya satan ilk 3.500 kullanıcı da 350.000 BONK tokenı kazanacak. .

Solana Ekosistemi Marinade Ödül Etkinliği: 2 Ocak 1 Nisan 2024 ortası, Web3 DeFi’deki Marinade Finance likidite havuzuna SOL hissesi koyan kullanıcılar, hisseli varlıkları için taban APR’nin yanı sıra %2’ye kadar yüksek bir APR alacaklar. Web3 DeFi kullanıcıları ayrıca mSOL’u Orca V3’ün “SOL-mSOL” likidite havuzuna stake ederek ekstra ödüller kazanabilecek.

Web3 DeFi, 10’dan fazla zincirde 70’e yakın protokolde staking ve staking’i destekleyen güçlü bir DeFi platformudur.

Cryptopedi Solana Dönemi: 10 Ocak itibarıyla, Solana ekosistemi DApp’leri MarginFi, Jupiter, Meteora ve Kamino Finance ile Cryptopedi aracılığıyla OKX Cüzdan üzerinde etkileşime giren kullanıcılar, Solana tabanlı airdrop ödülleri alma fırsatına sahip olacak.

Kriptopedi, öğrenme ve kazanma deneyimi sunan, kullanıcıların farklı blockchainlerdeki çeşitli DApp’leri öğrenirken ödüller kazanmalarına olanak tanıyan bir kripto eğitim platformudur.

OKX’in önümüzdeki haftalarda “Fading Super Season” etkinliği kapsamında sunacağı ek promosyonlar ve al-sat yarışmalarının detayları yakında açıklanacak.

OKX Pazarlama Müdürü Haider Rafique şunları söyledi: “Solana Süper Sezon etkinliğinin lansmanı ile kullanıcılarımıza Solana ekosistemine dalma ve avantajlarını deneme fırsatını sunmaktan heyecan duyuyoruz. “Çeşitli promosyonlar ve alım-satım yarışmaları sayesinde Web3 ve CeFi kullanıcılarımız Solana’nın devasa potansiyelinden faydalanabilir ve Solana tabanlı çeşitli ödüllerin kilidini açabilir.”

Bu duyuru, OKX uygulamasının 22 Aralık’taki ilk “Öğren ve Kazan” etkinliğinin ardından geldi. Söz konusu etkinlik, kullanıcılara 527 SOL içeren ödül havuzundan hisse satın alma fırsatı sunarak, merkezdeki ilk “öğren ve kazan” deneyiminin başlangıcı oldu. OKX uygulamasının değişim bölümü. OKX aynı zamanda Solana Web3 akıllı telefonunda erişilebilen ilk borsa uygulamalarından biridir.

OKX’in “Solana Süper Sezon” etkinliği hakkında daha detaylı bilgi için buraya tıklayın.

*Hatırlatma: Tüm çalışmalar her bölgede mevcut olmayabilir. OKX, bu etkinliğin iptal edilmesi, uzatılması veya sonlandırılması, Etkinliğe katılan kullanıcıların uygunluk koşullarının değiştirilmesi ve Etkinliğin yeniden düzenlenmesi dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, herhangi bir zamanda, önceden bildirimde bulunmaksızın, etkinliğin kurallarını belirleme ve değiştirme hakkını saklı tutar ve Ödül kuralları. Etkinliğin tüm kararları ve koşulları için tıklayınız.

develi-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu