Yaşam

Yıllardır hastalıkla mücadele eden Ayşenur Parlak vefat etti.

Yıllardır kanserle mücadele eden sosyal medya fenomen Ayşenur Parlak vefat etti. Kansere karşı mücadelesiyle yüz binlerce takipçisine örnek olan Parlak’ın ölüm haberi eşi tarafından sosyal medya hesabından duyuruldu.

Parlak’ın eşi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Karar Allah’ındır. Yıllardır bu tebligatın gönderilmemesi için dua ediyordum, keşke önce ben gitseydim. Sayfalarca yazsam da duygularımı anlatamıyorum. Maalesef Allah bu kadar yazmış. Allah herkesten razı olsun. yanımızda olan, dua eden, seven, onun ruhu için dua etmekten vazgeçmeyin Allah aşkına, tek tesellim, hastalıkta, sağlıkta, iyi günde, kötü günde, ölüm bizi ayırana kadar yeminimi tutmuş olmamdır.“dedi.

Instagram’daki bu gönderiye bakın

Savaş Parlak (@savasanbaba) tarafından paylaşılan bir gönderi

Ayşenur Parlak kimdir?

1986 yılında İzmir’de doğan Ayşenur Parlak, Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun olduktan sonra kariyerine ihracat uzmanı olarak başladı. Üniversitede tanıştığı eşiyle evlenmeye hazırlanırken meme kanserine yakalandığını öğrendi.

Evlendikten sonra tedavi gören Ayşenur Parlak, başarılı sürecin ardından vergi memuru olarak görevine devam etti. Parlak, “10 Amazon Yüksek Dozda Yaşam” kitabının yazarlarından biriydi. 12 yaşında ikinci aşama kemik kanserini, 27 yaşında birinci aşama meme kanserini, 30 yaşında üçüncü aşama lenfomayı yenen Ayşenur Parlak’a 33 yaşında kolon kanseri teşhisi konuldu.

haberbeydag.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu