Haber

Ali Mahir Başarır’dan Nureddin Nebati’ye: “Nebati’yi bakan yapacağız ama arkasına bakan. Seçimden sonra Ankara’ya gidecek”

CHP Mersin Milletvekili Ali Becerikli Başarır, Mezitli Seçim Uyum Merkezi açılışında; “Mersin olarak bir söz verelim mi? Nabati’yi bakan yapacağız ama gerisini halledeceğiz. Seçimden sonra Ankara’ya gidecek. 14 Mayıs saat 17.00’de sandıklar kapanacak ve bir kişi çıkacak.” Kazanacak. Kemal Kılıçdaroğlu’nun kazanacağını biliyorum. Biz bu seçimde barışı sağlayacağız. “Barış ve kardeşlik getirmek istiyoruz. Bizi suçlayabilirler, caminin avlusunda siyaset yapıp bize hakaret edebilirler. Asla onların yanında olmayacağız” dedi.

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Mersin’in Mezitli ilçesindeki Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına katıldı. Başar dedi ki:

“KARGA OLANLARIN SONU İYİ DEĞİLDİR, TAKİP ETMEYİN”

“Nişantaşı’ndan birini Mersin’e gönderiyorsunuz, adı Levent Uysal ama pek uysal değil. Eski arkadaşları bu ülkede, bu ülkede yanlışlar yaptı, iftira attı, bu toplumu bölmeye çalıştı. Ne oldu yolcu… O yüzden ona şunu söyleyeyim; Rehberi karga olan yetmez, uyma bunlara.Bu şehrin büyükşehir belediye başkanı gelir gelmez metroyu getirdi.Peki kim onaylamadı?Nebati.Aren ‘Bu ülkenin derdinden bahsederken, trafik meselesinden bahsederken utanıyor musunuz? Mersin’de bundan sonraki trafikten Nebati sorumlu. Soğanın cücesine sahip çıkın diyor. İşin doğrusu buraya soğan cücesi göndermiş. Mersin olarak ona söz veriyoruz, Nabati’yi bakan yapacağız ama ona bakanı, seçimden sonra Ankara’ya gidecek.

“SEÇİM KAMPANYAMIZIN MUTLULUĞU NUREDDİN NEBATI”

14 Mayıs saat 17:00’de sandıklar kapanacak ve bir kişi kazanacak. Kemal Kılıçdaroğlu’nun kazanacağını biliyorum. Bu seçimle barışı, huzuru, kardeşliği getirmek istiyoruz. Bizi suçlayabilirler, cami avlusunda siyaset yapabilirler, bize hakaret edebilirler. Asla onlar gibi olmayacağız ama ben Cumhurbaşkanı’na ve Devlet Bahçeli’ye birkaç söz söylemek istiyorum. Bazı adayları buraya gönderiyorsunuz ama navigasyonla gönderiyorsunuz. Örneğin Nabati, seçim kampanyamızın neşe kaynağı. Erdemli Koyuncu Mahallesi’ne gider ve hep koyunlardan bahseder. Hani limon orada meşhurdur ama koyunların orada yetiştirildiğini zanneder. Neyse ki Çay, Çilek Mahallesi’ne gitmez, orada çay toplamaya çalışır.

“MİLLİ İTTİFAK ADAYLARI BU TOPRAKLARIN ÇOCUKLARIDIR”

Millet İttifakı’nın adayları bu toprakların çocukları, bu köylerin çocukları, Mersin’in çocuklarıdır. Millet İttifakı’nın adayları ne Nişantaşı’ndan ne de Ankara’dan geliyor. Bayraklara, arabalara bakın; Kendi yakıtımızı koyuyoruz, kendi arabamıza biniyoruz ama devletin resmi arabasıyla buraya gelenler utansın, onlara hakkımızı vermiyoruz.”

Kaynak: ANKA / Güncel

haber-babaeski.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu