Haber

CHP Konya İlçe Başkanları Özgür Özel’e Destek Verecek

CHP Konya ilçe başkanları, CHP Küme Lideri ve Genel Başkan Adayı Özgür Özel’i ziyaret etti; Kongrede Konya’nın 31 ilçesinden 25’inin Özel’e destek vereceğini açıkladı. Özel, “Konya İl Kongresi sonrasında, Konya’da seçilen heyetin tamamının değişime karşı olduğu yönünde haberler yayıldı. Kamuoyu yanıltıldı. Bugün Konya İl Teşkilatımız da bunun cevabını vermek için burada. Buraya getiren ilçe başkanlarımız” dedi. Teyit edildiği üzere 25 ilçemizin temeli burada. 12’si Konya’dan “Kongre delegelerimizin imzalarını getirip teslim ettiler. Konya’da değişime büyük bir destek var. CHP’de değişim umudunun her geçen gün artarak devam ettiğini büyük bir mutlulukla izliyoruz” dedi.

CHP Konya İl Örgütü bugün Ankara’da CHP Grup Başkanı ve Başkan Adayı Özgür Özel’i ziyaret etti. CHP Konya ilçe başkanları, 4-5 Kasım 2023 tarihlerinde yapılacak CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’nda Konya’nın 31 ilçesinden 25’inin Özgür Özel’e destek vereceğini açıkladı.

“CHP’DE DEĞİŞİM UMUTLARI ARTIYOR”

Özel, ziyaretin ardından şunları söyledi:

“Türkiye’de katıldığım ikinci il kongresi, Konya İl Kongresi’ydi. Konya İl Kongresi’nde büyük bir heyecanla karşılandık. Birçok yerde Konya’nın gücünü anlatmıştım. Ancak Konya İl Kongresi’nden sonra heyetin tamamı seçildi. Konya’da değişime karşıydı. Haber olduğu gibi yayıldı. Kamuoyu yanıltıldı. Bugün Konya İl Teşkilatımız bunun cevabını vermek için burada. 25 ilçemizin takviyelerini teyitli olarak buraya getiren ilçe başkanlarımız buradalar. Konya’dan 12 kongre delegemizin imzalarını getirip teslim ettiler.Konya’da değişime büyük bir destek var.CHP’de değişim umudunun her geçen gün artmaya devam ettiğini büyük bir mutlulukla izliyoruz.Bu da çalışmalarımıza yansıyor. Üyelerimiz ve sokaklarda. Bugün 25 ilçemizi temsilen Konya’dan gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretle Türkiye’nin dört bir yanından gördüğümüz ilgiyi memnuniyetle karşıladık.”

Bazı ilçe başkanları da şu açıklamalarda bulundu:

CHP Akşehir İlçe Başkanı Sevim Uzun: “Neden değişim istedik? Çünkü taban bizden değişim istiyor. Halk değişim istiyor. Biz onların sesine kulak verdik. O amaçla değişim istedik. Ayakta durmamız mümkün değil. Değişimin gücünün yolu. Mutlaka bir değişim olmalı.”

CHP Çumra İlçe Başkanı Ramazan Kılıç: “Konya’da yapılan İl Kongresi sonucunda seçilen tüm delege arkadaşlarımızın özgür iradesi göz ardı edilerek bir kısmının kamuoyuna sunulması nedeniyle amacımız maalesef bunun doğru olmadığını söylemektir. Gerçekçi olmayan söylemlerle tüm Türkiye ‘değişim karşıtı’ olarak görülüyor.” Bugün Konya ve kalan 80 ilde bunun doğru olmadığını net bir şekilde göstermek için lider adayımızın yanındayız. Desteğimizi kamuoyuna duyuruyoruz. Parti tabanımızın en az yüzde 95’i hem lideriyle hem de koşulsuz şartsız CHP’ye katılacak ve “Kaybolan heyecanımız, kahramanlığımız, kırılan ümitlerimiz yeniden ortaya çıksın diye değişimin adını koymaya karar verdik. Değişimi tüm kalbimizle destekliyoruz.”

CHP Seydişehir İlçe Başkanı Orhan Özel: “Konya’nın 31 ilçesi var. Kırsal Anadolu’daki köylerde büyük bir değişim hissi var. Yaptığımız araştırmada Konya’nın 31 ilçesinden 25’i değişim istiyor. Bunlar; Akören, Ahırlı, Akşehir, Altınekin, Beyşehir, Bozkır, Cihanbeyli, Çeltik, Çumra, Derbent, Doğanhisar, Emirgazi, Ereğli, Güneysınır, Derebucak, Hadim, Halkapınar, Ilgın, Kadınhanı, Karapınar, Kulu, Meram, Taşkent, Seydişehir ve Hüyük ilçeleri.Halk çok ciddi bir değişim istiyor Belki de “Genel merkezde ve şehir merkezlerindeki siyasetçilerimizin bu konuda hiçbir bilgisi ve farkındalığı yok. Taban ne pahasına olursa olsun ‘Değiş, değiş, değiş’ diyor.”

patnosajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu