Haber

Eyüpsultan’da ilginç hırsızlık kameraya yansıdı: Mankenin paltosunu göz açıp kapayıncaya kadar çaldı

Eyüpsultan’da ilginç hırsızlık kameraya yansıdı: Mankenin paltosunu göz açıp kapayıncaya kadar çaldı

İSTANBUL – Eyüpsultan’da bir hırsız, mağazanın önünde duran mankenin montunu çaldı. Farklı hırsızlık anı güvenlik kameralarına yansırken, hırsızın rahatlamış hali dikkat çekti.

Olay, dün akşam Eyüpsultan Merkez Mahallesi’ndeki bir mağazada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir hırsız mağazanın önünde duran modelin montunu çaldı. Göz önünde meydana gelen hırsızlık olayının ilginç anları güvenlik kamerasına yansıdı. Paltoyu çalan hırsızın rahat hali dikkat çekti. Güvenlik kamerası görüntülerinde hırsızın mağazanın önüne gelerek mankenin üzerindeki montunu çıkararak hızla olay yerinden uzaklaştığı görülüyor.

Mağaza sahibi montun çalındığına inanamadı

Mağaza sahibi Fazilet Köşker, dükkânını kapatırken mankenin yanına mont almak için geldi. Paltonun kaybolduğunu fark eden Köşker, güvenlik kameralarını izleyince şoke oldu. Köşker durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerinin hırsızı yakalamak için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

“Göz açıp kapayıncaya kadar gitti”

Mankenin üzerindeki montun çalındığını anlatan mağaza sahibi Fazilet Köşker, “Mağazayı kapatıyordum, kapatmak için aşağıya indiğimde mankenin üzerinde mont olmadığını fark ettim. Arkadaşlarımın şaka yaptığını sanıyordum,” dedi. ama şaka değildi. Güvenlik kamerası görüntülerini izlediğimizde mankenin üzerinden kıyafetleri çıkaran kişiyi gördüm. Mankenin üzerine kendim koymaya devam ettim.” “Çıkardığım halde içim rahat edemedi. Göz açıp kapayıncaya kadar gitti” dedi.

“Hırsızlık suçundan sabıka kaydı vardı”

Hırsızın sabıka kaydının uzun olduğunu belirten Köşker, “Daha sonra karakola gittik. Görüntülerden şahsın kimliğini tespit ettiler. Hırsızlıktan sabıka kaydı uzundu. Eğer ihtiyacı olan biri almışsa biz alırdık. Bir sorun olmazdı. Ama bu adam bunu hastalığa dönüştürdü. Bu da başımıza bela oldu. Yoldan geçen vatandaşlara da hak vermemiz lazım. “Korkmuş olabilirler. Oradaki esnafa söyleselerdi hemen müdahale edebilirdik. En güzeli de artık hiçbir şey söyleyemeyeceğiz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu