Haber

Vecdet Öz, Erdoğan’a destek kararı öncesi Sinan Ogan ile görüştü

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, Sinan Oğan’ın Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleme kararını açıklamadan önce kendisinden Cumhur İttifakı olarak söz etmişti. ‘Orada yönetim ekibinde olabiliriz, yönetimde olabiliriz’söylediğini iddia etti.

ATA İttifakı Cumhurbaşkanlığı adayı Ogan, Cumhurbaşkanlığı Seçimi ikinci turda Cumhurbaşkanlığı İttifakı adayı Erdoğan’a destek vereceklerini açıkladı.

Oğan, düzenlediği basın toplantısında, Bu müzakereler, istişareler ve tabandan gelen açıklamalar sonucunda ikinci tip seçimlerde Cumhur İttifakı’nın adayı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olacağımızı beyan ederim. Bize oy veren seçmenlerden Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermelerini rica ediyorum.ifadeleri kullanmıştı

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, Cumhuriyet TV’de katıldığı programda Sinan Oğan ile Erdoğan’ın saflara katılmadan önceki diyalogunu anlattı.

Öz’ün açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: ‘Efendim AK Parti yüzde 49 buçuk aldı. Takviye verirsek seçilme ihtimalimiz yüksek. Oylarımızın küçük bir kısmı bile onları tekrar iktidara getirecektir. Orada yönetim ekibinde de olabiliriz, yönetimde de olabiliriz’ dedi.

‘Ben’ B’yim AK Parti muhalefeti temelinde siyaset yapıyoruz. Biz muhalefetiz. Yetki verdiği için mi tercih ediyoruz? Siyasi ahlakıma uygun değil‘ Söyledim.’

Vecdet Öz, ilk turda cumhurbaşkanı adayı olarak gösterdikleri Sinan Oğan’ın ikinci tıpta Erdoğan’ı destekleme kararına da sosyal medya hesabından “Herkes kendine yakışanı yaptı” diyerek tepki gösterdi.

haber-karacasu.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu