İş

Vertiv, yapay zeka çözümlerini geliştirmek için NVIDIA İş Ortakları Ağı’na katıldı

WESTERVILLE, Ohio – Kritik altyapı ve süreklilik çözümleriyle tanınan Vertiv Holdings Co (NYSE: VRT), Çözüm Danışmanı olarak NVIDIA (NASDAQ:NVDA) Partner Network (NPN) ile ortaklığını duyurdu: Danışman iş ortağı.

Bu işbirliği, hızlandırılmış bilgi işlem ve yapay zeka (AI) iş yüklerinin giderek daha fazla benimsenmesini desteklemek için Vertiv’in yüksek yoğunluklu güç ve soğutma altyapısındaki uzmanlığından yararlanmayı amaçlıyor.

NVIDIA İş Ortakları Ağı, teknoloji iş ortaklarının NVIDIA teknolojileri üzerine inşa edilmiş veya bu teknolojiler tarafından desteklenen çözümler geliştirmesini kolaylaştırır. Vertiv’in bu ağa dahil olması, gelişmiş bilgi işlem sistemlerinin benzersiz altyapı ihtiyaçlarını karşılayan kapsamlı güç ve soğutma çözümleri portföyünü daha geniş bir pazara sunmasına olanak tanıyacak.

Vertiv’in CEO’su Giordano (Gio) Albertazzi, şirketin araştırma ve ürün geliştirme alanında NVIDIA ile uzun süredir devam eden ilişkisinin altını çizdi. Albertazzi, “Güç ve soğutma çözümlerindeki liderliğimizi NVIDIA’nın son teknoloji platformlarıyla birleştirerek en yoğun işlem gerektiren uygulamaların taleplerini karşılamaya ve dünya genelinde yapay zeka altyapısının dağıtımını desteklemeye yardımcı olduk” dedi.

Ortaklık, NVIDIA’nın GB200 NVL72 sistemleri tarafından desteklenen yeni nesil hızlandırılmış veri merkezleri için son teknoloji sıvı soğutma çözümlerinin geliştirilmesine odaklanacak. Vertiv’in Liebert XDU soğutma sıvısı dağıtım üniteleri, Liebert XDM split iç mekan soğutucular ve Liebert DCD arka kapı ısı eşanjörleri gibi ürünleri içeren portföyü, yoğun yapay zeka iş yüklerini çalıştıran GPU’lar için optimum performans, güvenlik ve yüksek kullanılabilirlik sağlamak üzere tasarlanmıştır.

Ayrıca Vertiv, Geist raf güç dağıtım ünitelerini, veri merkezi raflarındaki daha yüksek güç çekimini karşılayacak şekilde genişletti ve verimliliği korurken alanı optimize etti.

Bu stratejik iş birliği, Vertiv’in dünya çapında veri merkezleri, iletişim ağları, ticari ve endüstriyel tesislerdeki hayati uygulamalar için sürekli, optimum performans ve ölçeklenebilir büyüme sağlamaya yönelik süregelen taahhüdünün bir parçasıdır.

Bu makalede verilen bilgiler Vertiv Holdings Co. tarafından yapılan basın açıklamasına dayanmaktadır.

Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

haber-kazimkarabekir.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu