Haber

Bitlis’te Sarhoş Sürücü Aracında Bomba Bulunduğunu İddia Etti

Bitlis’in Tatvan ilçesinde alkollü sürücü grupları alarma geçti. Aracında bomba olduğunu öne süren gruplar, sürücü nedeniyle yolu kapatarak arama yaptı. Araçta bomba olmadığı belirlendi ve sürücü gözaltına alındı.

Tatvan ilçesi çıkışında öğle saatlerinde konumlanan 10’uncu Komando Tugayı’na bağlı Sorgun Kışlası’nda rutin yol uygulaması yapan gruplar, şüphe üzerine bir aracı durdurdu. Durdurulan araçta bulunan ve adı öğrenilemeyen sürücü, davranış ve eylemleriyle güvenlik güçlerini alarma geçirdi. Sürücü şüphelenmeye devam ettiği için gruplar tarafından müdahale edildi. Grupların müdahalesini sonlandıran sürücü, aracında bomba olduğunu iddia etti. Bunun üzerine ekipler alarma geçerek olası bir duruma karşı hızla yolu trafiğe kapattı. Gerekli önlemleri alan gruplar, daha sonra araçta bomba ve konu araması yaptı. Bu arada, yolun trafiğe kapanması nedeniyle Tatvan-Ahlat yolunda uzun araç kuyrukları oluştu. Yapılan arama sonucunda araçta bomba bulunmadığı belirlenirken, sürücünün yüksek promil alkollü olduğu belirlendi.

Alkollü sürücü işlem için gözaltına alınırken, trafiğe kapatılan yol yeniden trafiğe açıldı. Ekipleri dakikalarca alarma geçiren sürücü ile ilgili sürecin başlatıldığı öğrenildi. – BİTLİS

kahramankazan-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu