Teknoloji

Fallout dizisini beğenenlere iyi haber geldi! Fallout 2. sezon geliyor

Geçtiğimiz hafta Amazon Prime Video’da gösterime giren Fallout dizisi, yüzde 94 Rotten Tomateos puanıyla hem eleştirmenler hem de izleyiciler tarafından oldukça olumlu yorumlar aldı. Yapımcılar da bunun farkında olacak ki hiç vakit kaybetmeden dizinin 2. sezonu için şimdiden onayı aldı.

Esasında dizinin 2. sezon onayını almasının sebebi olumlu eleştiriler değil. Bu durum her ne kadar izleyiciler için heyecan verici olsa da ilk sezonun yayınlanmasından saatler önce Variety, Fallout’un ikinci sezonu için 25 milyon dolarlık Kaliforniya vergi kredisi alındığını zaten bildirmişti. Yani bu da demek oluyor ki yapımcılar dizinin başarılı olacağını zaten biliyordu.

Bu yazımız da ilginizi çekebilir: Fallout dizisi konusu nedir? Kıyamet sonrası Los Angeles!

Amazon, Perşembe günü yaptığı basın açıklamasında Fallout’un Prime Video’daki ilk 4 gününde servisin en çok izlenen ilk üç yapımı arasında yer aldığını söyledi. Dahası dizi, Rings of Power’dan bu yana dünya çapında en çok izlenen Prime Video orijinal dizisi oldu.

Dizinin yapımcıları/yaratıcıları Cenevre Robertson-Dworet ve Graham Wagner’in gelecek sezon için geri dönecekleri de onaylandı. Jonah Nolan ve Lisa Joy ise yönetici yapımcılar olarak geri dönüyorlar, fakat bu yazı yazıldığı esnada Nolan’ın bundan sonra kaç bölüm yöneteceği belirsizliğini koruyor.

Aşağıda Amazon MGM, Nolan, Robertston-Dworet ve Wagner’in yenilemeye ilişkin açıklamalarına göz atabilirsiniz:

“Dünyayı Büyüledi”

Amazon MGM Stüdyoları Başkanı Jennifer Salke: “Jonah, Lisa, Cenevre ve Graham, bu çığır açan, çılgın gösteriyle dünyayı büyüledi. Bu ikonik video oyununun hayranları için çıta oldukça yüksekti ve şu ana kadar seriye milyonlarca yeni hayran kazandırarak beklentilerini aşmış görünüyoruz. Ella Purnell, Aaron Moten, Walton Goggins ve Kyle MacLachlan’ın liderliğindeki kadro onu parkın dışına çıkardı! Gösteriyi bize ulaştırdıkları için Jonah, Lisa ve Bethesda’daki arkadaşlarımıza, ayrıca dizi sorumlusu olarak aramıza katıldıkları için Cenevre ve Graham’a teşekkür etmek istiyoruz. Sadece bir hafta sonra ikinci sezonu duyurmaktan ve izleyicileri Fallout’un gerçeküstü dünyasının daha da ötesine götürmekten büyük heyecan duyuyoruz.”

“Sabırsızlanıyoruz”

Jonah Nolan ve Lisa Joy: “İnanılmaz derecede başarılı program yapımcılarımız Cenevre ve Graham’a, harika kadromuza, Todd ve James’e ve Bethesda’daki tüm efsanelere ve inanılmaz katkıları için Jen, Vernon ve Amazon’daki muhteşem ekibe övgüler olsun. Bu gösteriye destek. Dünyayı yeniden havaya uçurmak için sabırsızlanıyoruz.”

“Ciddi Sorunları Ele Alan Bir Dizi”

Cenevre Robertson-Dworet ve Graham Wagner: “Vay canına. Jonah, Kilter, Bethesda ve Amazon’a, günümüzde toplumun en ciddi sorunları olan yamyamlık, ensest gibi ciddi sorunları ele alan bir dizi yapma cesaretini gösterdikleri için teşekkür ederiz. Gelmek için daha fazla!”

“Parçası Olduğumuz En Muhteşem Projelerden Biriydi”

Todd Howard, Baş Yapımcı, Bethesda Game Studios: “Bu şimdiye kadar parçası olduğumuz en muhteşem projelerden biriydi. Jonah ve ekibi inanılmaz bir iş çıkardılar ve sadece diziye gelen tepkilerden değil, aynı zamanda bu harika insanlarla daha da fazla çalışabildiğimiz için çok mutluyuz.”

Fallout 2. sezonda neler olacak?

Yapımcılar ikinci sezon hakkında neler göreceğimizle ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Ancak diziyi izleyenler bilecektir; ilk sezonun sonunda ana karakterlerin bir sonraki seyahatlerinin nereye olacağına dair çok net bir ipucu var. Dolayısıyla henüz ilk sezonu izlemediyseniz aşağıdaki metnin spoiler içerdiğini belirtelim.

Birinci sezonun son sahnelerinde, Hank MacLean bombalanmış bir Las Vegas’a benzeyen bir şehrin kenarında duruyor. Daha sonra jenerik akarken, üzerinde “Muhteşem New Vegas’a Hoş Geldiniz” yazan bir tabela görüyoruz. Yani bunun anlamı, 2. sezonda serinin en sevilen oyunlarından biri olan Fallout: New Vegas‘ı göreceğimiz…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu