Teknoloji

Yeni Hades 2 Detayları Ortaya Çıktı

Yakın bir zaman önce gerçekleştirilen uzunca bir canlı yayın ile yeni Hades 2 detayları gün yüzüne çıktı. Bu vesile ile devam oyunu hakkında daha fazla bilgi sahibi olabildik. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Hades 2 Teknik Testi Yakında Başlayacak! Katılmayı Unutmayın


Supergiant Games, yaklaşan teknik test öncesinde, üç saatlik bir canlı yayın gerçekleştirdi. Bu canlı yayın sırasında, hem çatışma mekanikleri, hem tanıdık yüzlere ek olarak yeni yüzler hem de oyunun başlangıç bölümüne ilişkin detaylar ortaya çıktı.

Yeni Hades 2 Detayları Neler?

Yeni isimler arasında cadıların başı ve Melinoe karakterinin öğretmeni Hecate, Nyx ve Retribution Incarnate çocuğu Nemesis, taktikçi ve aynı zamanda Chronos’un ölmesini isteyen Odysseus var iken, artık Schelemeus’e riayet eden Skelly ve Hypnos de geri dönüş yapan isimlerden olacak.

Devam oyunu ile ayrıca ışın tabanlı saldırılar yapan Apollo ve silah darbeleri için Yanma statüsü ve Büyü yenilemesini arttıran Hestia gibi yeni tanrılar ile karşılaşacağız. Ayrıca Poseidon, Demeter, Aphrodite, Artemis ve Zeus gibi ilk oyundan tanıdığımız tanrılar yeni illetler ve yıldırım saldırısı yapan Blitz gibi yoldaşlar ile yeniden karşımıza çıkacaklar.

Eski ve yeni tanrıların dışında, Arachne gibi sağlığımızın üstüne zırh sağlayan ve Melinoe karakterinin kıyafetinin rengi değiştiren hizmetlerde bulunan bir karakteri de göreceğiz.

Canlı yayın sırasında ayrıca Charon’un Dükkanı’nın, Güç Patlamaları’nın ve Daedalus Çekici’nin de geri dönüş yapacak iken, küçük kehanetler ile Yazılmış Liste de devam oyununda bulunacak. Bu listeyi tamamlayarak, ekstra ödüller kazanabileceğiz.

Son olarak, Melinoe balık tutmada ve çiftçilikte rakip olarak karşımıza çıkacak. Toprağa İtüzümü ekmemiz durumunda, bize ödüller verecek bitkilere dönüşeceklermiş. Ayrıca kilidini açabileceğimiz, değerli kaynaklar ortaya çıktığında haber verilmesi gibi daha başka pasif katkılar da bizi bekliyor. Gümüş Bahçıvan Küreği gibi araçlar da benzer amaca hizmet edecekmiş.

akhisarhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu